Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

29 kişinin kişi verdiği yangının ehlihibre raporunda korkunç ayrıntı: Çıkış kapısı kapalı yangın sistemi çhileışmıyor

Bunun önlemini de montaj sırasında yangın firması, kullanma esnasında ise binadan mesuliyetli eşhas almalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, binada süregelen yangınlarda insanların hızlı ve esenlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı kapılardır. Tabiatıyla kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonrasında güvenli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni bapsı, muktezi standartlara munis olarak yapım edildiği hengâm uzun süre görev verebilmektedir. Zahir denetlememlarının tekdüze mimarilması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı esna opsiyonel olarak alınan hidrolik ekip ile elan sık kullanım esenlanabilir.

Gök Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sair bir şense ise bapların hepten sarih duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve çıplak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 denli ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye akla yatkın halde üretilmeleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye intibak ve birebir fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak için kullanılan özel düşüncemlı baplardır.

Report this wiki page